Skip to content

NYC Twistable Intense Lip Color Gramercy Park Plum

Ik heb al een aantal van deze lipcrayons van NYC en over allemaal ben ik tevreden. Toen ontdekte ik bij Kruidvat deze mooie plum kleur, die ik natuurlijk mee moest nemen, als groot fan van donkere lipsticks.

Doordat het crayons zijn, vind ik ze heel makkelijk aanbrengen. Met de punt is het makkelijk te richten dan met een gewone lipstick.

Aan de swatch kun je zien dat de crayon redelijk veel kleur af geeft, maar geen optimale dekking heeft. Daarnaast geeft hij ook veel glans af. Dit is bij alle Intense Lip Colors zo.

Dan nog een face foto. Op de lippen vind ik het wel een erg mooie kleur. Hij geeft toch wel redelijk veel kleur af en een mooie glans. Ik vind de kleur zelf best draagbaar, maar ik kan me voorstellen dat hij dit niet voor iedereen is (maar aangezien ik ook lipsticks als MAC Rebel of Cyber heb, vind ik dit draagbaar).

NYC Cityproof Twistable Intense Lip Color Gramercy Park Plum is te koop bij Kruidvat voor €3,99.

Wat vinden jullie van deze lipkleur?

TwitterFacebookInstagramBloglovin’Tumblr

Deze artikelen vind je misschien ook interessant:

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten