Skip to content

About Me

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Nienke, ik ben 22 jaar oud en dit is mijn persoonlijke blog.

Dreaming Out Loud is een persoonlijke blog die vooral gaat over dingen waar ik me mee bezig houdt. Dit kunnen dingen uit de maatschappij zijn zoals opinie, maar ook make-up, muziek, kleding, lifestyle, van alles eigenlijk, maar wel met een persoonlijk tintje. Iedere maandag komt er een Life As I Know It post online, waarin ik mijn afgelopen week in foto’s laat zien. Ik ben in november 2016 afgestudeerd als bachelor of communications, dus ik kan je ook helpen met werkzaamheden op het gebied van online marketing, copywriting en social media. Neem bij interesse een kijkje op mijn portfolio site.

Sinds de zomer van 2015 ben ik ook actief op YouTube en upload ik regelmatig (week)vlogs, en andere video’s als tags, challenges en persoonlijke updates.

Over het algemeen post ik 1 of 2 keer per dag. Bij 1 keer is dit meestal om 6:00 en bij twee keer is dit meestal om 6:00 en 15:00. Hier kan echter nog wel eens vanaf geweken worden. De hoeveelheid posts hangt sterk samen met hoe druk ik het heb.

Geïnteresseerd in het opzetten van een samenwerking? Neem vooral even contact met me op via de contactpagina, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Liefs,
Nienke

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten