Close

Personal Update #1

Het is op dit moment zo stil op mijn blog dat ik het wel eens tijd vond voor een persoonlijke update omdat ik hier best wel van baal. Ik weet dat er veel bloggers zijn die maar een paar keer per week of zelfs per maand posten, maar ik wil eigenlijk gewoon dagelijks posten maar op dit moment lukt het gewoon echt even niet.

De main reason waarom het even niet lukt is omdat ik het gewoon druk heb. Ik sta op, kleed me om, maak ontbijt en lunch, doe mijn make-up, ga naar stage, kom om kwart voor 7 weer thuis, eet, ga naar de paarden en dan is m’n dag alweer ver voorbij. Het is dan al donker, dus bijvoorbeeld foto’s voor mijn blog maken, dat komt er doordeweeks gewoon niet van. Artikelen schrijven lukt nog wel, maar ik moet natuurlijk wel dingen hebben om artikelen over te schrijven. In het weekend is mijn vriend er meestal en daarnaast maak ik bijvoorbeeld liever beneden productfoto’s als er niemand thuis is. Dat komt op dit moment gewoon bijna niet voor, dat er niemand thuis is en ik natuurlijk licht heb. Ik wil allemaal halloween dingen doen, net als mijn medebloggers but I can’t find the time.

Om deze reden komen er op dit moment dan ook meer artikelen als tags online, maar dat mag ik van mezelf nog maar een keer per week doen om jullie hier niet mee dood te gooien. Echt, ik probeer zo vaak mogelijk iets online te zetten, maar mijn stage kost me gewoon ook ontzettend veel energie, naast het feit dat ik maar heel weinig alleen ben en momenten voor mezelf heb wat mij gewoon ook veel energie kost (lang leve introverts…).

Ik weet ook dat ik al maanden van van alles en nog wat filmpjes beloof. Here’s the deal: ik wil heel graag filmpjes maken, maar ik heb geen camera met flipscreen wat het gewoon verrekte moeilijk maakt om een degelijk filmpje te maken. Hier wil ik in gaan investeren, maar dit kost nou eenmaal aardig wat geld en dus tijd om het geld bij elkaar te krijgen. Ik zal dus m’n best doen om de komende maanden geen filmpjes meer te beloven.

Nou, dat was dan even een persoonlijke update tussendoor zodat jullie ook weten hoe en wat. Ik ben nou eenmaal geen fulltime blogger en als ik het met stage, werk en paarden moet combineren, moet ik nou eenmaal keuzes maken die ik liever niet zou maken. Voor de komende paar maanden (ik ben al over 1/3 van m’n stage, toch best snel!) zal er dus niet evenveel structuur in het online komen van mijn artikelen zitten, maar bear with me 🙂

Ondertussen heb ik op Bloglovin’ al 40 followers op de pagina van Dreaming Out Loud en daar wil ik jullie ook even voor bedanken! Die winactie die ik al maanden beloof komt echt nog, maar ik ben nog steeds niet tevreden over wat ik tot nu toe bij elkaar heb gesprokkeld aan producten, haha.

Liefs,
Nienke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten