Close

Personal Update #4: Minor, feestdagen en bijna jarig!

Ik had zin om te schrijven, maar kon eigenlijk niet echt op een onderwerp komen. Vandaar deze ge├»mproviseerde personal update, waar ik gewoon een beetje zal vertellen hoe mijn leven er op dit moment voor staat ­čÖé Benieuwd wat er de komende tijd te gebeuren staat in mijn leven?

Ik ben dinsdag begonnen met mijn minor Creatief schrijven. Ik hoop met behulp van deze minor beter te leren schrijven omdat ik in de toekomst graag iets met schrijven zou willen doen. Dinsdag begonnen we meteen met een interview met Humberto Tan, wat off the record was, dus ik weet eigenlijk niet in hoeverre ik daar iets over mag zeggen, haha. Het is wel wennen hoor, na net drie weken vakantie gehad te hebben, ook al is het maar 2 dagen per week en heb ik met carnaval gewoon weer vakantie. Als deze post online komt, zit ik al in de trein voor een dagje Amsterdam met m’n minor (mijn wekker ging namelijk al om half 7). Niet om te shoppen – helaas – maar voor een gastcollege en om inspiratie op te doen.

Over carnaval gesproken, daarvoor heb ik eigenlijk geen plannen, als enige Brabander waarschijnlijk. Nee, carnaval is niet zo mijn feestje. Het verkleden enzo vind ik wel leuk, maar persoonlijk zou ik dat in Nederland liever in de vorm van Halloween zien dan in de vorm van een weet-ik-hoeveel-daags-zuipfeest. Ik snap sowieso niet waarom we zo’n verkleedpartijtje niet gewoon in de zomer doen, dat is toch veel praktischer? Nee, ik mag de hele carnavalsperiode voor de paarden zorgen.

Dan is het dit weekend ook nog Valentijnsdag, dus carnaval zal wel een gezellige verliefde (eenmalige?) bedoeling worden. Als er iets tegenstrijdig is, is het carnaval en valentijn weg, aangezien carnaval toch voor veel mensen schijnt te draaien┬áom met zoveel mogelijk vreemden te zoenen (tja, mijn ding is het niet). Nog zo’n feest waar ik niet aan doe. Vroeger wel, vroeger vond ik het leuk. Nu vind ik het vooral commercieel gejammer. Het scheelt misschien ook dat mijn vriend twee weken na Valentijn jarig is, en ik drie weken erna, en dat het al moeilijk genoeg is om een cadeautje voor elkaars verjaardag te vinden, laat staan ook nog iets voor Valentijn. We vinden het allebei ook een beetje zonde van het geld om uit eten te gaan, dus wij doen gewoon helemaal niets.

Ja, over 3 weken ben ik alweer 21! Dat klinkt zo oud! Ik was laatst aan het werken en toen hadden m’n collega’s het erover of ze met carnaval ergens wel binnen zouden komen omdat ze nog geen 18 waren. Hold up? Nog geen 18? Deze mensen zijn minstens 3 jaar jonger dan ik? Het ergste is dat het allemaal jongens waren en ik me echt geen 3 jaar ouder voelde. Wat zegt dat over mijn geestelijke leeftijd?

Nog een weekje later ga ik 2 keer in 1 week naar All Time Low, eindelijk! Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik ze voor het laatst gezien heb, dus het werd ook wel weer tijd ondertussen. 11 maart in Utrecht en 13 maart in Antwerpen. Ondertussen wacht ik dus al (niet zo) geduldig tot ik me op kan geven voor de meet & greets van de fanclub.

In mijn Life As I Know It post laatst vroeg ik of jullie een review van het Makeup Revolution Beyond Flawless palette wilde. Een paar van jullie wilden deze, dus die komt er aan, maar ik weet nog niet wanneer. Ik hoop dat de zon de komende tijd wat meer gaat schijnen zodat ik degelijke foto’s kan maken. Maar het wordt gelukkig al warmer, rond de 12 graden, tijd om de korte broeken en slippers uit de kast te halen!

Nou, dat is dus ongeveer waar ik op dit moment mee bezig ben. Behalve dan Supernatural kijken. Want daar moet ik nog een half seizoen van voordat ik bij ben.

Hoe gaat het met jullie? Waar zijn jullie nu mee bezig? Een opleiding, stage, een minor? Ik ben benieuwd!

TwitterFacebookInstagramBloglovin’Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten