Close

TAG: Allebei Liever Niet

Op Mevrouw Miauw kwam ik de Allebei Liever Niet Tag tegen. Weer eens wat anders dan de This or That tag, al komt het op hetzelfde neer. Twee dingen die je eigenlijk geen van beide wilt, maar welke wil je dan het liefste als je moet kiezen.


Je portemonnee of je telefoon vergeten in de trein?
Liever mijn portemonnee. Heel irritant, maar al die pasjes kan ik nog wel blokkeren en vervangen, mocht hij niet bij het NS-personeel afgegeven worden. Mijn telefoon hecht ik toch wat meer emotionele waarde aan.

Aan het eind van de dag kom je er achter dat je vogelpoep in je haren hebt of aan het eind van de dag kom je er achter dat je met je billen uit je broek gescheurd bent?
Ik denk dat ik liever uit mijn broek scheur. Vogelpoep vind ik zo smerig… Uit je broek scheuren kun je, als je het eenmaal door hebt, nog enigszins verbergen door zoveel mogelijk te gaan zitten, maar vogelpoep in je haar? Dat krijg je er pas echt uit als je gaat douchen. Ik heb het op de middelbare school ooit een keer gehad, en nee, bedankt, dat hoef ik niet nog een keer.

De trein die je moet nemen heeft flinke vertraging of je staat in de file?
Sowieso een trein die vertraging heeft. Ik heb echt een hekel aan filerijden! Van de NS verwacht ik eerlijk gezegd al niet anders dan dat mijn trein vertraging heeft. Zolang het maar niet mijn laatste trein is. Dan zou ik voor filerijden kiezen, maar over het algemeen staat er op het tijdstip dat mijn laatste trein rijdt geen file meer…

De eerste dag van je nieuwe baan te laat komen of de eerste dag dat je naar je nieuwe baan gaat geflitst worden omdat je hard moet rijden om op tijd te zijn?
Weet je, dit is gewoon niet echt een realistisch scenario. Ik ben zo iemand die liever een half uur te vroeg is dan 5 minuten te laat, dus dit overkomt mij vrijwel nooit. That being said, op mijn eerste stagedag bij John Beerens gebeurde dat dus wel, omdat ik een flinke file niet mee had gerekend ondanks dat ik ruim op tijd vertrokken was (ook de laatste keer dat ik die route heb genomen). Uiteindelijk was ik maar 5 minuten te laat en heb ik m’n stage alsnog met een 7,5 afgerond, dus ik kom wel gewoon te laat.

Je TV gaat kapot of je laptop/computer gaat kapot?
Mijn TV staat hier over het algemeen een beetje stof te vangen, dus die keuze is niet moeilijk aangezien ik mijn laptop de hele dag door nodig heb. Laat mijn TV maar kapot gaan. Scheelt ook weer ruimte.

Ik tagĀ Marleen om deze tag ook in te vullen!

Liefs,
Nienke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten