Close

Tag Tuesday: Lip Product Addict

Als er een beautyproduct is waarvan mijn stash de laatste maanden enorm gegroeid is, is het lipstick. Vorig jaar om deze tijd droeg ik het nooit, ondertussen zijn allebei mijn lipstickhouders vol, wat betekent dat ik er minstens 48 heb… Oeps… Ik troost mezelf dan ook maar met de gedachte dat de meeste “maar” van Essence, Catrice en NYC zijn. Vandaag vul ik voor jullie de Lip Product Addict Tag (wat een naam!) in.

Favoriete lippenbalsem
Carmex, hands down. Helaas ben ik mijn Carmex lippenbalsem die ik in Los Angeles kocht kwijt en daar baal ik best wel van. Ik weet dat ik ze gewoon online kan bestellen, maar dan zijn we verzendkosten duurder dan de balsem. Thuis gebruik ik momenteel zo’n bolletje van EOS in de smaak/geur Raspberry geloof ik, en in m’n tas heb ik een tube Dr. PawPaw (wondermiddel) en een blikje Vaseline zitten.

Beste opvallende rode lipstick
Ik heb een paar favoriete rode lipsticks. Felrood vind ik niet staan bij mezelf, dus mijn favorieten zijn eigenlijk allemaal donkerrood. Om te beginnen – natuurlijk – MAC Diva. Een van mijn favoriete lipstick. Het enige nadeel is dat hij mijn lippen zo uitdroogt. Om die reden grijp ik dan ook vaak naar Rimmel Starry Eyed, die wat romiger is.

Beste luxe en goedkope lipproduct
Wat betreft luxe, jullie zagen het misschien al aankomen, kies ik voor MAC. Op dit moment is vooral Rebel favoriet. Qua goedkoop ben ik fan van de lipsticks van NYC. Voor de meeste andere producten ga ik voor Essence of Catrice, maar de lipsticks en crayons van NYC vind ik wel erg fijn. De Longlasting Lipsticks van Essence zijn overigens ook erg fijn!

Beste MAC lipstick
Nou, mijn favoriet is dus Rebel. Deze droogt net wat minder uit dan m’n matte lipsticks omdat hij een satin finish heeft. Qua textuur vind ik Girl About Town het fijnst van de MAC lipsticks die ik heb, maar dat vind ik dan weer niet zo’n najaarskleurtje.

Meest teleurstellende lipproduct
Ik heb ooit een knalroze lipstick van Primark gekocht waar echt nauwelijks kleur vanaf kwam. Ook de Essence lipsticks in de gekleurde hulzen (dus niet die zwarten want die zijn wel fijn!) vind ik niet bijzonder. Tenslotte heb ik nog de iROSEdescent lipstick van Catrice van een limited edition. Ik geloof dat ik die nog nóóit gedragen heb… Teleurstellend misschien niet zo zeer, maar wel een miskoop.

Lippotlood: wel of niet doen?
Wel! Vooral bij donkere lipsticks. Onder donkerrode of donkerpaarse lipsticks draag ik altijd lippotlood. Onder paars heb ik MAC Currant en onder rood Milani Sugar Plum. Wel alleen lippotloden met een fijne zachte punt, want met harde punten kan ik echt niet werken. Bij een lichtere lipstick neem ik er ook de moeite niet voor, maar bij een donkere wil ik het wel zo strak mogelijk hebben.

Beste lipgloss
Ik ben echt totaal niet van de lipgloss tegenwoordig, maar heb er wel een aantal in m’n bezit. De enige die ik nog wel eens wil pakken is Tanya Burr’s Aurora, maar ik pak gewoon liever een lipstick.

Wat is jullie favoriete lipproduct? Neem de tag vooral over als je ook zo dol op lipproducten bent!

TwitterFacebookInstagramBloglovin’Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten