Close

Tag Thursday: Reis Dilemma’s

reizen

Het is al lang geleden dat ik voor het laatst een tag deed, maar deze Reis Dilemma’s tag kwam ik bij Donna tegen en besloot ik in te vullen. Deze tag gaat over verschillende dilemma’s die met reizen en vakantie te maken hebben waar tussen je een keuze moet maken. Met de vakantie in het vooruitzicht (al duurt dat voor mij nog wel even…) leek dit me wel een leuke tag om weer met Tag Thursday te beginnen, dus bij deze!

Zonvakantie of wintersport

Geen van beiden per se. Ik vind het allebei wel leuk, maar de hele dag op het strand liggen is niks voor mij, net als de hele dag actief bezig zijn op een skipiste.

Vakantie aan de kust of vakantie in het buitenland

Hoezo sluiten deze elkaar uit? Vakantie aan de kust in het buitenland…? Er vanuit gaande dat het strand in Nederland is, kies ik voor het buitenland. Preferably de Verenigde Staten.

Europees eten of Aziatisch eten

Europees. Ik ben niet zo’n makkelijke eter. Al hou ik wel van sushi en wok, maar verder is veel Aziatisch eten denk ik te pittig voor mij.

Weg met vriendinnen of weg met partner

Op dit moment weg met vriendinnen omdat ik nog geen partner heb. Toch heb ik het nog nooit gedaan, eigenlijk wel slecht…

Actieve vakantie of luier vakantie

Iets wat er tussen in zit. Ik ben niet van de wandelvakanties en dergelijken, maar de hele dag bij het zwembad liggen doe je mij ook geen plezier mee. Ik wil wel kunnen winkelen en bezienswaardigheden zien.

Azië of Afrika

Ik moet eerlijk zeggen dat het me allebei niet echt trekt, maar als ik iets moet kiezen Azië.

Barcelona of Rome

Rome! Daar ben ik in 4 VWO met school geweest en ik wil echt nog een keer terug. Barcelona trekt me dan weer helemaal niet.

Hotel of camping

Hotel, zonder twijfel. Kamperen is niet zo mijn ding.

Citytrip of natuurvakantie

Citytrip, ik ben niet zo’n natuurliefhebber. De enige manier waarop ik interesse zou hebben in een natuurvakantie is op de rug van een paard. Dat wil ik namelijk wel nog heel graag doen.

Wereldreis of de wereld zien in meerdere keren

Ik denk dat ik het liever in meerdere keren zou doen. Zo lang van huis lijkt me veel te lang. Ook ga ik ervan uit in de toekomst huisdieren te hebben die ik niet zo lang alleen zou kunnen laten. Als ik eenmaal een baan heb is het natuurlijk wel makkelijker om een keer lang weg te gaan dan steeds een paar weken, maar toch. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik überhaupt niet echt de drang heb om een wereldreis te maken.

Nooit meer reizen of nooit meer je vrienden zien

Dan toch maar nooit meer reizen, zo’n wereldreiziger ben ik nou ook weer niet. Al zou ik Amerika wel missen.

Weg met de auto of weg met het vliegtuig

Met het vliegtuig. Urenlang in de auto zitten vind ik vreselijk. Urenlang in het vliegtuig trouwens ook, maar aangezien je naar de VS niet met de auto kunt gaan…

Backpacken of cruisen

Die vind ik moeilijk. Het trekt me namelijk geen van beiden echt. Ik heb niet zo de behoefte om dagenlang vast te zitten op een boot, maar backpacken? Nee, dat toch ook niet. In ieder geval niet in allerlei hostels slapen en dergelijken. Een luxe vorm van backpacken waarbij je gewoon in een hotel slaapt… En geen backpack mee hoeft te nemen… Kan dat ook?

Alles regelen of op de bonnefooi

Alles regelen. Dat is de main reason dat ik nog nooit alleen op vakantie ben gegaan: omdat ik bang ben dat er iets mis gaat. Daarom laat ik mijn vader altijd alles maar regelen. Wel wil ik ooit op vakantie met SPRS Me, maar dan is het in principe wel geregeld natuurlijk, alleen niet door jezelf. Ik zoek altijd van te voren uit wat er ergens te doen is en maak nog net geen dag tot dag planning, zodat ik zeker weet dat ik alles wat ik wil zien, kan zien.

Roadtrip of op een plek blijven

Roadtrip! Ik wil zo graag ooit een roadtrip door de Verenigde Staten maken. Gewoon de hele route 66 af rijden ofzo, of langs de west- of oost-kust. Dat zoek ik tegen die tijd wel uit, maar dat is wel echt iets wat ik heel graag wil doen.

Neem deze tag vooral over als jullie hem leuk vinden!

Liefs,
Nienke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten