Close

Tag Tuesday: TV Series

Als groot liefhebber van TV series, kon ik het natuurlijk niet laten om deze tag te doen. Ik zag hem de laatste dagen bij veel mensen voorbij komen en vond het bij anderen zo leuk om te lezen dat ik hem zelf ook in vulde. Benieuwd naar mijn favoriete series, koppels en series die ik niet leuk vind? Lees dan verder!

еxpedite http://savvyb.com/58025-benzac-ac-gel-price.html Wat was de eerste serie die je volgde?

Ik denk dat dit Flikken Gent was, Ernstige Delicten of Spangen was. Dit soort politieseries keek mijn moeder altijd en ik vond ze mateloos interessant. Nog steeds, trouwens. En anders The OC.

http://rdtowellness.com/90387-viraday-price.html observe Wat is je favoriete serie ooit?
Ik kan er dus echt niet een kiezen. Er zijn zoveel series die ik echt geweldig vond. Zo vond ik The OC erg leuk, maar daar hadden ze gewoon zonder Marissa nog een paar seizoenen van moeten maken, maar dat waren andere kijkers blijkbaar niet met me eens. Gilmore Girls zou ik ook blijven kunnen kijken, net als One Tree Hill. Ook Pretty Little Liars, Hart Of Dixie en Supernatural verdienen het om genoemd te worden bij deze vraag… Een eenduidig antwoord heb ik niet voor jullie, sorry!

http://www.curtinteamcares.org/59667-betnovate-n-cream-price.html Wat is je favoriete koppel uit een tv serie?
Met zoveel favoriete series heb ik deze natuurlijk meer. Uit The OC is dat Seth & Summer, en als we het dan toch over Rachel Bilson hebben, uit Hart Of Dixie Wade & Zoe. Hanna & Caleb uit Pretty Little Liars en Julian en Brooke uit One Tree Hill.

control abilify generic cost Met welk personage zou je wel eens op date willen?
Caleb van Pretty Little Liars of Wade van Hart Of Dixie.

persuade http://manconstructionpros.com/15803-buy-elimite.html Welke serie(s) volg je op dit moment?
Te veel om bij te kunnen houden, namelijk: Pretty Little Liars, Hart Of Dixie, Gotham, Once Upon A Time, Faking It, New Girl, Glee en Supernatural.

Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken?
Friends! En The OC en Gilmore Girls (en Zoop…). Oh en The Lying Game, zo jammer dat dat gecancelled is!

Welke serie wil je nog graag zien?
Ik heb niet echt een serie die ik graag zou willen zien. Meestal begin ik gewoon aan een serie die me leuk lijkt, waardoor ik zoveel series door elkaar kijk.

Heb je al eens een serie of enkele afleveringen herbekeken?
Uh tuurlijk! Pretty Little Liars, Gossip Girl, Gilmore Girls, Prison Break, The OC…

Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven?
Ik ben ooit begonnen aan American Horror Story maar dat is echt niks voor mij. Awkward heb ik een aantal seizoenen gevolgd, maar omdat ik geen idee meer heb waar ik gebleven ben ben ik daar op een gegeven moment ook mee gestopt, maar dat was niet zo zeer omdat ik het niet meer leuk vond. Bij mij gaat dat met heel veel series zo.

Met welk personage zou je wel van plaats willen ruilen?
Het eerste wat in me op kwam was Zoe van Hart Of Dixie, maar ik denk aan de andere kant ook dat ik helemaal gek zou worden omdat iedereen in Bluebell alles van elkaar weet en je nauwelijks privacy hebt. De volgende optie die in me op kwam was Rory van Gilmore Girls maar daar heb je eigenlijk hetzelfde probleem… Ik hoef sowieso niet een van de Liars te zijn… Haley van One Tree Hill misschien?

Liefs,
Nienke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten