Skip to content

Video: Mijn Lipstick Stash

Het afgelopen jaar heb ik heel wat lipsticks verzameld, en het leek me dan ook wel eens leuk om – nu ik toch ben begonnen met video’s – mijn lipstick stash te filmen. Voor nu houd ik het bij de lipsticks, misschien komt er nog een keer een video over lip glosses en lip lacquers en dergelijken. Benieuwd naar al mijn lipsticks?Wat is jouw favoriete lipstick? Laat het in de comments weten!

Liefs,
Nienke

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten