Skip to content

VLOG: Bring Me The Horizon

bring me the horizon

Gisteren was er geen post voor de blog challenge,  dus daarom vandaag een extra post: een concertvlog van Bring Me The Horizon! Eigenlijk zou ik gisteren vertellen over wat ik vroeger wilde worden, maar volgens mij had ik niet echt iets wat ik vroeger wilde worden. Daarom vandaag extra de vlog van het concert van Bring Me The Horizon waar ik afgelopen zondag naar toe ging. Benieuwd hoe het was?

Waren jullie er ook bij? Laat het weten in de comments!

Liefs,
Nienke

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten