Close

VLOG: Panic! At The Disco

panic at the disco

Afgelopen maandag was ik aanwezig bij de show van Panic! At The Disco in de Heineken Music Hall, en zoals altijd filmde ik natuurlijk weer een concertvlog! Ik luister al jaren naar Panic, maar had ze nog steeds niet live gezien. Toen ze eerder dit jaar (of vorig jaar?) in 013 stonden, heb ik uiteindelijk geen tickets gekocht en had ik daar spijt van. Toen deze show aangekondigd werd, moest ik daarom wel tickets kopen. Vandaag dus mijn vlog!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien! Het eerst volgende concert dat op de planning staat is het laatste concert van Yellowcard op 7 december.

Liefs,
Nienke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten