Close

VLOG: twenty one pilots @ 013


Een beetje veel vlogs these days, ik weet het! Maar ik vlogde mijn onwijs interessante leven nou eenmaal heel veel. Dinsdag ging ik naar twenty one pilots – op dit moment bekend van o.a. Stressed Out en Tear In My Heart – in 013 (zo fijn, soort van thuiswedstrijd, als al m’n favoriete artiesten nou naar 013 komen…) Natuurlijk vlogde ik dit weer, en ik vlogde zoveel dat er een aparte vlog van gemaakt kon worden.

Ik vertel het in de vlog ook al, maar ondanks dat ik veel liedjes niet kende (mijn schuld hoor, niet dat ze zoveel onbekende liedjes speelden) was het toch een erg leuke show om naar te kijken omdat er heel veel gebeurde op visueel gebied. Vorig jaar werd TOP benoemd tot beste show van 2015 in TivoliVredenburg en dat kan ik me wel voorstellen!

Heb jij twenty one pilots wel eens live gezien? Laat het weten in de comments!

Liefs,
Nienke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten