Close

Vlogmas Dag #10: Jelly Bean chocoladeletter proberen!

vlogmas

De tiende dag van vlogmas was vooral een rustige zaterdag. Mijn tante was jarig, ik begon aan een nieuwe serie en ik probeerde eindelijk een van de chocoladeletters die ik van de week kocht. Benieuwd naar mijn dag?

Bedankt voor het kijken en tot morgen!

Liefs,
Nienke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten