Close

Vlogmas Dag #9: Kijker vast in kluisje?

vlogmas

Vandaag was ik vooral bezig met het maken van een muziekcompilatie voor de nieuwjaarsshow die we op de manege doen. Hierdoor heb ik ook niet zoveel gevlogd. Ik wou nog filmen tijdens mijn les op de manege, omdat ik onze proef op film wil hebben om de muziek goed passend te maken, maar op muziek rijden is er niet van gekomen. Daarom is de vlog van vandaag tot nu toe de kortste, maar een van mijn trouwste kijkers Melissa heeft hem toch een beetje langer weten te maken…

Bedankt voor het kijken en tot morgen!

Liefs,
Nienke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten