Close

Vreemdste zoektermen #10

Vandaag is het weer tijd voor een lijstje met vreemde zoektermen waarmee mensen op mijn blog terecht komen. Ik kan me altijd erg vermaken met door Google Search Console scrollen. In deze post deel ik weer een paar mooie bevindingen met jullie.

ooookk

Oké, ten eerste, waarom zoek je hier op? Wat denk je te vinden door hier op te zoeken? Ten tweede, waar op mijn site kom je in godsnaam terecht met deze zoekterm..?

is het raar dat ik graag alleen ben

Nee hoor, dat is helemaal niet raar. Ik hoop dat je dat antwoord ook op mijn blog hebt kunnen vinden. Ik vind het persoonlijk juist erg goed als je dingen alleen kan doen. Ik kan me dan weer niks voorstellen bij mensen die altijd maar mensen om zich heen moeten hebben en zichzelf niet kunnen vermaken, maar that’s me.

mag een kitten traplopen

Uh… ja? Toch? Die van mijn ouders mogen weliswaar niet naar boven maar dat is niet omdat ze geen trap mogen lopen. Of een kitten het kan is een tweede, als de treden redelijk hoog zijn, maar voor zover ik weet mogen ze het wel… Ik kan me overigens ook niet voorstellen dat je het antwoord op deze vraag op mijn blog gaat vinden.

experimenteren

Experimenteren, op welk vlak dan ook, is volgens mij niet echt een onderwerp waarvoor je bij mij moet zijn…

slagboomconstructies

Het enige wat ik me hierbij voor kan stellen is dat ik geklaagd heb over de situatie op het station bij mijn ouders in het dorp, die nu overigens opgelost is. Verder geen idee waarom iemand hiermee op mijn blog komt

wat is een nachtbraker

Ik snap mensen die ‘wat is …’ googlen nooit. Ik weet zeker dat als je alleen ‘nachtbraker’ googlet, je het antwoord ook gaat vinden. Hoe dan ook geloof ik niet dat ik dit ergens op mijn blog uitleg… Het is in ieder geval niet iemand die alleen ’s nachts overgeeft.

nev schulman naked

Ik denk dat ik Nev Schulman letterlijk een keer op mijn blog genoemd heb toen hij in Los Angeles een signeersessie zou geven een week nadat wij daar waren. Ik geloof niet dat ik daar ook maar iets heb gezegd over dat hij naakt was. Sowieso snap ik niet helemaal waarom ‘nude’ en ‘naked’ in mijn zoektermen terug blijft komen. Het enige wat ik me kan voorstellen is als het om nude makeup kleuren gaat, of om de Naked paletten van Urban Decay.

post apocalyptic kleding

Interesting… Very interesting… Ik stel me een beetje kleding als in The 100 voor. Toch denk ik dat kleding niet het meest belangrijke is om over na te denken in een post apocalyptische wereld.

pokemon ei van misty

Bedoel je Togepi?

galgje cryptisch

Ik moet eerlijk zeggen dat ik me niet alle posts van de afgelopen 4 jaar kan herinneren, maar ik geloof niet dat ik het ooit over galgje heb gehad, laat staan een cryptische variant…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten