Close

Vreemdste Zoektermen #3

Het is weer tijd voor een lijstje met vreemdste zoektermen die ik op mijn blog tegenkom! Ik heb weer zitten genieten terwijl ik door Webmaster Tools scrollde op zoek naar de leukste zoektermen. Vandaag laat ik de zoektermen die me opvielen aan jullie zien!

– mignons films / minnion film / mignion film / minnions film / minins film / miniom film / mionions film / mimions film / monion film / mineons film / minoins film / miniond film / minios film / monion film / minons movie

Ja echt, ik heb ze allemaal voorbij zien komen. Een hoeveelheid om u tegen te zeggen. Het is dan ook een moeilijk woord, en dat voor een kinderfilm… Dat je hiermee op mijn blog komt snap ik dan weer wel. Maar ehh, hij is erg leuk!

– bijna jarig
Ik vraag me echt af wie dit googelt en waarom, en waarom je dan op Dreaming Out Loud uitkomt. Goed, dat is misschien nog niet het vreemdst aangezien ik 2 maanden voor mijn verjaardag al verkondig dat ik bijna jarig ben, maar toch…

– zou sugg
So close! Zoulla ziet er toch net wat minder mooi uit…

– mac media lipstick
Op zich geen rare zoekterm, maar ik vraag me wel af waarom je hiermee op mijn blog komt want over Media heb ik echt nog nooit geschreven, haha.

– emoji joggingbroek
Toevallig! Terwijl ik dit schrijf heb ik mijn Emoji joggingbroek voor het eerst in maanden weer aan haha. Toch vond ik het wel een grappige zoekterm. Waarschijnlijk heb ik hem in een shoplog of een LAIKI laten zien.

– girlfriend material
Ah, bedankt!

– lemony flutter waar te koop
Wat dacht je van Lush? Is maar een wilde gok hoor.

– e-ticket concert en inkt bijna op
Haha, been there, done that. Grappig dat je hiermee op mijn blog komt. Dat had ik dus toen ik naar The Vamps ging en ik ook nergens inkt kon vinden. Uiteindelijk heb ik het ticket bij m’n vader op zijn werk laten printen en ben ik omgereisd naar Amsterdam, als je dan graag een antwoord wil hebben. Al denk ik dat je daar nu niet meer zoveel aan hebt..

– je veter is los code woord
…Wut?

– welke kleur is nude
Uhm… ja… Da’s een goede. Beige, crème, lichtroze, zoiets?

– selfie stick opladen
Dan ben ik toch benieuwd naar jouw selfie stick, want de mijne hoef ik toch echt niet op te laden! Ik moet hooguit een nieuwe batterij in de afstandsbediening doen.

Komen jullie ook wel eens vreemde zoektermen op je blog tegen?

TwitterFacebookInstagramBloglovin’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten