Skip to content

Vreemdste zoektermen #4

Het is alweer even geleden dat de laatste post met zoektermen online kwam, deels omdat Google Webmaster Tools ineens Search Console werd en dat niet goed werkte voor mijn blog, maar inmiddels kan ik mijn zoektermen dus weer gewoon zien. Ik heb er een aantal leuke of opvallende voor jullie tussen uitgezocht!

waar is wally app
Ik kan me dus niet herinneren dat ik hier ooit over geschreven heb, maar die zoek ik dus wel een! Ik had er een (misschien dat ik die een keer genoemd heb) maar die werkte niet goed. Mocht iemand dus nog een simpele Waar is Wally app weten, let me know!

kinderkleding band slayer/ slayer kinder shirtje / slayer baby band kleding
Waarom blijven mensen met deze zoektermen mijn blog tegenkomen, haha? Ik schrijf niet over kinderen en niet over Slayer…

zomerliefhebbers zijn depressief in de winter
Wat een uitgebreide zoekterm. Geen zomerliefhebber hier, maar een winterdip? Check.

sophie milzink bikini / sophie milzink nude
Uhm… Ok√©? Ik heb Sophie ongetwijfeld wel eens genoemd, maar in combinatie met een bikini? Nee dat kan ik me niet voorstellen. En ehm… nude? Really…? Ga je schamen.

weekendje weg los angeles
Als ik eerlijk ben lijkt Los Angeles me niet de beste plek om een weekendje naar toe te gaan als je in Nederland woont… Het is bij elkaar namelijk wel zo’n 20 uur vliegen en dat lijkt me niet helemaal de moeite waard (en dan nog zo’n 1000 euro natuurlijk)… Ook is er gewoon te veel te doen voor een weekend.

invisibobble kruidvat
Kijk, ze hebben wel dupes van Invisibobble bij Kruidvat, maar ik zou toch aanraden om gewoon de echte te kopen. Blijven langer heel en doen hun werk ook een stuk beter.

videos om in slaap te vallen
ASMR! Typ asmr in op YouTube en je vindt er zo duizenden. Er komt ook een post met mijn favoriete ASMR kanalen aan, of die staat inmiddels al online.

blog vinden
Volgens mij weet deze persoon niet helemaal hoe Google werkt…

fenimist / faminist / feminisy / feminit / feminisr / feminst / feminits / feminest
You tried…

luke hemmings chelsea boots
I feel you

optrex actimist review
Ja, ik gebruik dit dus maar ik vind het een moeilijk iets om een review over te schrijven! Het resultaat is namelijk niet echt zichtbaar, maar voel je vooral… Maar voor mij werkt ie!

candycrush 334
Kijk, waar je bij andere spelletjes heel handig op internet de oplossing kunt vinden werkt dat bij Candy Crush dus niet. Jammer!

k3 seksuele teksten
Ik snap dat de persoon in kwestie waarschijnlijk naar seksueel getinte songteksten zocht die wij als 7-jarigen nog niet begrepen, maar het klinkt wel grappig.

hoeveel harry potter films zijn er
8, alsjeblieft!

wimperkruller handbagage
Daar heb ik nou nog nooit over nagedacht. Ik heb wel eens gelezen dat je geen pincet mee mag nemen, maar een wimperkruller? Geen idee!

horse nation gestopt
Ja, zonde he!

Komen er bij jou ook wel eens vreemde zoektermen voorbij, als jij zelf een blog hebt? Zo ja, laat ze achter in de comments zodat we allemaal mee kunnen genieten!

Liefs,
Nienke

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten