Close

Vreemdste zoektermen #5

Het is alweer even geleden dat ik voor het laatst de vreemdste zoektermen op een rijtje zetten, dus voor vandaag besloot ik dat weer eens te doen. Wat zijn de meest opvallende zoektermen die er de laatste tijd op mijn blog voorbij kwamen?

naaktfoto’s bieber
Echt, voor de mensen die dit googlen: I’m judging you. En op mijn blog ga je hooguit een post vinden over waarom het lekken van naaktfoto’s not done is.

mr paardenlul 6 mr paardenlul gaat aziatische in la
…Wat?

target nederland winkel
Was het maar zo’n feest! Oh wat zou ik graag een Target in Nederland hebben.

feminazi’s
Ok doei.

veel geld verdienen
Nou, mocht je dé manier gevonden hebben om veel geld te verdienen, laat het even weten, ik ben wel benieuwd namelijk!

piercing balletje zit vast
Dat is de bedoeling. Ik kan uit ervaring vertellen dat het vreselijk is als je piercingballetje niet goed vast zit en constant los draait. Met een tang zou je hem overigens wel los moeten krijgen als je het echt wil, of anders even langsgaan waar je je piercing hebt laten zetten, maar de meeste piercings kun je er beter gewoon niet uithalen. Ik zou het met een lippiercing in ieder geval niet aanraden.

tankee candles
Ja, dat kan natuurlijk ook.

sta je asmr
Uh… Not sure what you mean

ik ben nienke
Same, aangenaam kennis te maken

antikal opinie
Ik weet niet genoeg over het product om daar een mening over te vormen, maar ik heb wel degelijk een mening over hun reclames want ik snap er geen fuck van.

takken film
Ik ga er maar vanuit dat je Taken bedoelt…

wat is goedkoper in amerika
Nou, bijna alles. Tot nu toe is het enige dat ik heb ontdekt dat in Nederland goedkoper is mijn MAC Fix + spray.

band haar verven
Nou, Michael van 5SOS mag z’n haar wel weer eens verven. Verder weet ik niet wat je met deze zoektermen wilde bereiken.

Kom jij op je blog, als je die hebt, ook wel eens van die rare zoektermen tegen?

TwitterFacebookInstagramBloglovin’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten