Close

Vreemdste Zoektermen #6

Ik vond het wel weer eens tijd voor een nieuw lijstje met de vreemdste zoektermen waarmee mensen op mijn blog terecht komen. Het was alweer even geleden, dus het kan wel weer! Benieuwd naar de leukste of meest opvallende zoektermen die op mijn blog voorbij komen?

teske neusring / teske neuspiercing / teske piercing
Apart dat zoveel mensen hierdoor op mijn blog komen haha. Ik heb natuurlijk een post geschreven over dat ik vond dat mensen Teske niet zo moesten bekritiseren over haar neuspiercing, maar toch.

zelf lippiercing zetten / zelf neuspiercing zetten
Yikes, doe dat alsjeblieft niet! Laat een piercing gewoon door een professional zetten die weet wat hij doet, die het steriel doet en die je ook de goede informatie over verzorging kan geven! 10/10 would not recommend.

sounds life feels life
Haha, ik neem aan dat dit over de tour van 5 Seconds Of Summer gaat, Sounds Live Feels Live? Close enough.

bijna jarig
Gefeliciteerd! Ik ook, over iets minder dan 3 weken!

verrimpeld
…en bedankt!

blauwe plek op voet
Heb ik ook wel eens gehad, nadat 1. ponylief op m’n voet ging staan, en 2. ik een hek tegen m’n voet aan schoof. Fijn is anders!

waar woont sophie milzink
Echt, mensen komen via zoveel Sophie gerelateerde zoektermen op mijn blog! Terwijl ik volgens mij Sophie alleen eens in een Favoriete YouTubers post heb genoemd? Ik weet niet waar Sophie woont, en vind het ook een beetje creepy dat je dit op gaat zoeken. De gemiddelde YouTuber waardeert het niet zo als je op hun stoep staat, en terecht.

kathleen niet welkom op 15 jaar k3
Arme Kathleen.

in the end we only regret the chances we didn’t take betekenis
Nou, wat denk je dat dat betekent? Misschien iemand die geen Engels kan, maar verder is het toch erg letterlijk…

schei eens uit
Waarom google je dit…?

antikal opinie
Hahaha. Ik heb een keer geschreven over dat ik de Antikal reclames maar raar vind, maar dat is dan ook het enige wat ik over het product te zeggen heb.

ik ben lelijk zonder makeup
Nee, dat ben je niet. Ik vind lelijk zo’n naar woord! Niemand is lelijk, zeker niet alleen omdat ze geen make-up op hebben.

trouwen met middelbare school crush
Tja, ik zou het op middelbare school-leeftijd persoonlijk niet aanraden (denk ook niet dat je dat er door heen krijgt). Maar als het over op latere leeftijd gaat, waarom niet? Maar waarom zou je dit dan uberhaupt googlen? Ook wel apart dat iemand hiermee op mijn blog komt?

Heb jij ook een blog? Zo ja, wat voor rare zoektermen zie jij wel eens voorbij komen? Laat het weten in de comments!

Liefs,
Nienke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten