Close

Vreemdste Zoektermen #8

zoektermen

Het is weer tijd voor de vreemdste zoektermen die de afgelopen weken op mijn blog voorbij kwamen! Ik heb me in ieder geval weer vermaakt terwijl ik deze zocht. Jullie hopelijk ook als jullie deze lezen!

leven zonder facebook
Nou, ik denk dat dat best moet kunnen. Ik vind Facebook persoonlijk niet zo’n boeiend medium, maar ja, dat ben ik. Ik zou het hooguit missen vanwege de bloggersgroepen. Wat jullie?

leven zonder social media
Ik vraag me wel af wat mensen willen vinden als ze dit googlen? Ja, je kunt leven zonder social media (of je het moet willen is een tweede…), maar of je op internet gaat vinden hoe mensen dit ervaren? Ik weet het niet…

persoonlijke blog maken
Er is niks makkelijker dan een persoonlijke blog! Maak een blog aan (daar schreef ik deze post over) en begin over jezelf te praten. Natuurlijk kan het wel moeilijk zijn om jezelf bloot te geven, maar dat is het voordeel van een blog! Hij is van jou, en jij bepaalt de mate waarin jij jezelf blootgeeft.

fedja van huet ouders
Dat is een interessant iets om te googlen, maar nog interessanter is hoe je hiermee op mijn blog komt.. Ik heb Fedja van Huet misschien wel eens genoemd in een post over een film, maar that’s it…

meermat
Meer-wat?

ik hou van je tumblr
Tumblr vast ook van jou

te korte broekjes
Tja, wat is te kort? Wie ben jij om dat te bepalen? Laat iedereen lekker dragen wat ze willen. Of hebben we hier te maken met een oud mannetje dat korte broekjes wil zien…

hoe groot is teun peters
Ja, da’s een goede (Teun Peters van Team Dylan Haegens). Geen idee. Volgens mij hebben ze hem laatst gemeten in een video, dus dat zou je even op kunnen zoeken.

prive naaktfoto’s
Waarom zou je hier op googlen? Waarom wil je specifiek privé naaktfoto’s? Kick je erop dat deze niet voor de buitenwereld bestemd waren? Of zoekt deze persoon naar naaktfoto’s uit het blad Privé

oornetje paard waarom
Nou, dat zal ik je eens haarfijn uitleggen. Dat heeft in veel gevallen namelijk te maken met geluid. Wij gebruiken er bij Zoë een als het waait, zodat ze de wind niet zo goed hoort, maar op wedstrijden worden ze voor de omgevingsgeluiden gebruikt. Ook kunnen ze, zoals wij ook wel eens doen, tegen de vliegen gebruikt worden bij een paard dat hier erg op reageert.

naakt met familie
Uhm… Ik vraag me af wat de persoon die dit googlede precies verwachtte te vinden…

wat is fanfiction
Als je dat niet weet, vooral zo houden, voordat je sociale leven opgeslokt wordt door de miljoenen fanfictions die er op het internet rondzwerven. Maar, om dat wel even duidelijk te maken, fanfiction is echt niet altijd seksueel!

van friendzone naar relatie
Zoek je nu tips om uit de friendzone te komen? News flash: de friendzone bestaat niet. De jongen of het meisje dat jij leuk vindt is simpelweg niet geïnteresseerd. Accepteer dat.

Op welke vreemde zoekterm heb jij wel eens gezocht?

Liefs,
Nienke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten