Skip to content

Vreemdste zoektermen #9

De laatste keer dat ik de vreemdste zoektermen op een rijtje zette is alweer een paar maanden geleden, dus ik vond het wel weer tijd. In Search Console heb ik mijn zoektermen weer doorgescrollt, en naast dat er weer een hoop selfiestick gerelateerde zoektermen en zoektermen die te maken hadden met Sophie Milzink naar voren kwamen, waren er ook nog een aantal die wél opvielen. In deze post zet ik ze op een rijtje.

saunakilt
…Is dit een kilt waarin je naar de sauna gaat, of…? Lijkt me niet helemaal de bedoeling.

textielschaar
Hoe iemand met deze zoekterm op mijn blog terechtkomt is beyond me. Aangezien DIY’s en dergelijken niet voor mij weggelegd zijn kan ik me niet voorstellen dat ik ooit over textielscharen geschreven heb…

top idee
Dit is echt zo’n zoekterm waarbij ik me afvraag wat deze persoon dacht te vinden. Een geniaal idee waarmee hij Het Beste Idee van Nederland zou kunnen winnen?

ouders naakt
Waarom. Waarom zoek je hierop? Ik neem aan dat de ouders van de persoon in kwestie niet naakt op Google staan, maar waarom zou je de ouders van een ander naakt op Google willen zien? More importantly, waarom kom je hiermee op mijn blog 😐

waarom kijkduin pokemon
Ja, dat is een goede… Waarom Kijkduin of all places… Al sla je me dood.

kenteken blurren app
Ik weet niet of er specifieke apps zijn voor kentekens, maar er zijn genoeg apps om delen van foto’s te blurren. Waarschijnlijk komt dit hier in terug omdat ik dit een keer met een leenauto gedaan heb, haha.

schoenenwinkel kijkduin
Haha ik heb zeker schoenen gekocht in dezelfde LAIKI als dat we naar Kijkduin gingen? Maar nee, we zijn niet bij schoenenwinkels geweest… Schoenwinkels?

doet kies trekken pijn
Of pijn echt het goede woord is weet ik niet, maar prettig is het niet. Vooral ook hoe je je kiezen hoort breken, en de druk die hierbij komt kijken. Na afloop doet het overigens wel pijn als je te lang wacht met pijnstillers innemen.

bagel cryptisch
Dit vind ik echt een fascinerende zoekterm, geen idee wat de persoon in kwestie hiermee hoopte te vinden.

dokter tattoo
Is Dokter Tattoo een tattoo artist? Wil deze persoon weten of doktoren tatoeëren? The world may never know.

my little pony vriendschap tour
…is dit een plek om elkaar te ontmoeten voor brony’s?

pinky suicide squad
PINKY! Naast Harley Quinn het beste uit de hele film.

sounds good feels good palette
Is er een oogschaduwpalette dat geïnspireerd is door een album van 5SOS?

tattoo onafhankelijkheid
Mocht deze persoon deze blog lezen, heb je al iets gevonden? Ik wil namelijk ook een tatoeage die voor onafhankelijkheid staat, maar tot nu toe ben ik nog niet verder gekomen dan ‘independence’.

vegemite kopen nederland
Why? WHY?? Het is zó vies

Welke zoektermen vind jij het vreemdst? Laat het weten in de comments!

Liefs,
Nienke

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten