Close

Welkom op Dreaming Out Loud!

Ik heb het al een tijdje geleden aangekondigd, maar eindelijk is het dan zo ver: mijn blog heeft een eigen domein. Ik heb lang over de naam nagedacht en ben uiteindelijk op Dreaming Out Loud uitgekomen. Toegegeven, dit komt van een liedje (die van We Are The In Crowd, niet die van OneRepublic), maar toen ik er meer over na ging denken vond ik het eigenlijk wel een geschikte naam voor mijn blog. Ik post hier onder andere over dingen die ik graag zou willen, graag zou doen… Een beetje hardop dromen dus. Daarom vond ik deze naam wel geschikt.

Ik zal nog even posts op deze blog en mijn oude blog blijven zetten, maar uiteindelijk is het natuurlijk wel de bedoeling dat ik alleen nog maar hier ga posten.

Met deze nieuwe naam komt natuurlijk ook meteen een Facebookpagina en een nieuwe Bloglovin’ pagina.

TwitterFacebookInstagramBloglovin’Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten