Close

Where to go in Los Angeles?


In de zomer van 2014 ging ik met mijn vader naar Los Angeles en hoewel ik toen wel fotoverslagen op mijn blog heb gezet leek het me ook wel leuk om over mijn aanraders te vertellen. Vandaag daarom een post met wat ik aanraad om te doen als je naar Los Angeles gaat.

Warner Bros Studio Tour

Een van de hoogtepunten voor mij was de Warner Bros Studio Tour die we daar deden. Dit is een tour over de studio waar onder andere series als Pretty Little Liars, Hart Of Dixie en Gilmore Girls worden gefilmd. Toen wij er waren was er een Batman expositie, maar die zal er ondertussen niet meer zijn denk ik. We hebben hier sets van bovengenoemde series gezien, en hebben op het podium van The Ellen Show gestaan. Op de foto zie je de Rammer Jammer van Hart Of Dixie, waarvan ik het idee heb dat ze hem nu in Pretty Little Liars als dat creepy resort gebruiken.

Santa Monica

De pier van Santa Monica is waarschijnlijk een van de meest bekende pieren in Los Angeles. Het strand schreeuwt Californië en op de pier is een soort kermis. Ook dit vind ik echt zoiets Californisch. Wij zijn toen verder nergens in gegaan, maar dat kan natuurlijk wel. Het viel mij ook op dat de stranden in LA een stuk minder druk zijn dan in Nederland. Misschien omdat het hier het hele jaar lekker weer is?

Walk Of Fame

De Walk of Fame is natuurlijk de bekende straat met aan weerskanten sterren van celebrities in de grond. Heel bijzonder is het niet maar het is natuurlijk wel leuk om gezien te hebben. Ik zou het in ieder geval niet overslaan als je toch in LA bent!

Target

Target is voor mij echt een paradijs. Ik hou van Amerikaans snoep en Amerikaanse make-upmerken, en die vind je bij Target in overvloed. Alle budget make-upmerken hebben ze hier, net als al het eten en drinken dat je wel eens in series en films voorbij ziet komen. Ik kan hier echt uren rondlopen, en vind Target persoonlijk leuker dan Walmart.

Highland & Hollywood Mall

Dit vond ik denk ik de leukste mall waar we zijn geweest in Los Angeles. Hier zit bijvoorbeeld een Sephora, een MAC, een Victoria’s Secret en een Hot Topic. Wat ook leuk is aan deze mall is dat je in de verte uitzicht hebt op het Hollywood sign. Wij zagen aan een bepaalde kant een hoop mensen staan, en toen bleek dus inderdaad dat je vanaf daar de sign kunt zien. Wij dronken wat bij Starbucks met dit uitzicht. Over specifieke winkels in Amerika komt denk ik nog een post!

The Cheesecake Factory

The Cheesecake Factory heb je uiteraard niet alleen in Los Angeles, maar door heel Amerika. Het is echter wel een aanrader om te eten. Ze hebben er van alles – nee, niet alleen cheesecake – en je hebt hier zeker genoeg gegeten (ik kon het in ieder geval niet op). Bij The Cheesecake Factory hebben ze voor ieder wat wils.

Route 66

Route 66 is de weg die van Santa Monica helemaal tot Chicago loopt, en bijvoorbeeld ook richting Las Vegas en Death Valley gaat. Wij hebben niet zo ver gereden, maar het is wel een afwisseling van omgeving omdat je hier echt door de uitgestorven woestijn rijdt. Ik raad je wel aan om hier een auto met airco voor te gebruiken want het is hier behoorlijk warm!

Op mijn blog staan een aantal fotoverslagen van mijn week in Los Angeles. Mocht je nog meer inspiratie op willen doen kun je deze hier vinden.

Ben je wel eens in Los Angeles geweest en heb je deze dingen gedaan? Of wil je een keer naar Los Angeles en heb je iets aan deze post gehad? Laat het weten in de comments!

Liefs,
Nienke

2 thoughts on “Where to go in Los Angeles?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten