Close

YouTube favorieten van 2018

illustrate nizoral cream uk Qua YouTube was dit een beetje een wisselend jaar, en heb ik veel fases gehad voor mijn gevoel. Zo heb ik een groot deel van het jaar heel veel paarden YouTubers gekeken, waar ik dat nu eigenlijk bijna niet meer doe. Ik heb geprobeerd een beetje terug te zoeken wie ik dit jaar veel gekeken heb.

himalaya ayurslim price

Shane Dawson

provigil cost invent Shane Dawson kon je het afgelopen jaar bijna niet omheen met zijn documentaires over Jeffree Starr en Jake Paul. Je moet er wel even de tijd voor nemen, maar ik vind het wel interessant documentaires. Zijn de compleet objectief? Nee, want Shane is over het algemeen te aardig waardoor de echt interessante dingen niet echt boven tafel komen, maar vermakelijk vind ik het wel.

iNabber

http://airportfieldservices.com/18694-diflucan-canada.html restore Wat je uit deze lijst wel zult merken, kijk ik de laatste tijd vooral commentary YouTubers, die vooral bespreken en reageren op andere dingen die er op YouTube/in de wereld gebeuren. Een daarvan is iNabber, Fraser. Hij is eigenlijk de eerste commentary YouTuber die ik ben gaan kijken, waarna ik doorgestroomd ben naar onderstaande YouTubers. iNabber maakt bijvoorbeeld video’s over waardoor veel grote YouTube kanalen zichzelf min of meer om zeep helpen. Ik vind het interessant oké.

ImAllexx

Bij Alex ben ik via iNabber terechtgekomen. Ook hij maakt veelal commentary video’s waarbij hij vaak reageert op het programma 90 Day Fiancé. Oké, dat heeft hij een tijd gedaan. Ik vind Alex zijn humor ook vooral gewoon heel fijn.

Cody Ko

Cody is een Amerikaanse YouTuber die veel video’s maakt waarin hij op andere video’s reageert, zoals deze van Girl Defined. Zijn video’s met Noel Miller vind ik het leukste, maar ook Cody heeft gewoon heerlijk droge humor.

Angelika Oles

Ook Angelika is een commentary YouTuber, maar zoals haar naam je al doet verwachten, is zij een vrouw. Meisje. Hoe je het wil noemen. Volgens mij is ze een jaar of 18/19, maar ik kan me over het algemeen heel goed in haar mening vinden. Ook zij bespreekt andere YouTube video’s, maar wel op een feministische manier en I’m here for it.

Kendall Rae

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de laatste tijd niet meer zoveel naar Kendall Rae kijk, maar vooral het eerste deel van het jaar heb ik dat veel gedaan. Ze maakt met name video’s over conspiracy theories en onopgeloste misdaden. Om de een of andere reden vind ik dat dus bijster interessant.

JaackMaate

Ook Jack is een commentary YouTuber die ik volgens mij met name heb leren kennen door zijn video’s over Zoella. Jack heeft, net als velen in dit rijtje, een heerlijk droog gevoel voor humor wat ik erg kan waarderen.

Dylan Is In Trouble

Dylan is ook met name een commentary YouTuber, maar hij reageert dan wel op dingen als series, films en muziek. Ik ben het regelmatig niet met hem eens, en soms is hij wel een beetje problematisch, maar toch vind ik zijn manier van reageren op dingen leuk. En het scheelt ook dat hij vaak reageert op muziek, films en series die in mijn straatje liggen.

Tom Fearon

Misschien ken je hem als je naar dezelfde muziek luistert als ik, misschien ook niet. Hoe dan ook, Tom is de laatste maanden ontzettend opgeblazen met zijn video’s waarin hij voor het eerst naar diverse – met name alternatieve – artiesten luistert. De manier waarop hij reageert vind ik vooral leuk, en dan ook met name voorspellen op welke stukken van een liedje hij gaat reageren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten